Allotjament

Des dels inicis, el Pacte per l´Educació s´ha generat  amb tots els sectors socials de Menorca, un d´ells el Tercer Sector, format per entitats d´Educació No Formal i Socials, entre ells els Escoltes de Menorca amb qui lluitam per un sistema educatiu obert a la participació i al compromís social.

Per això tenim la sort de que els Escoltes de Ferreries ofereixen als convidats que veniu de fora (d´Eivissa, Mallorca, Catalunya i Andalussia!!!) les cases de Sobrevell per allotjar-los, un lloc o massia situat al Barranc d´Algendar de Ferreries. Dels dies 26 al 29 d´agost. Per arribar-hi heu d´anar al creuer de Cala Galdana (Ferreries) i des d´allà trobareu les indicacions. Quan arribeu a Es Canaló heu d´obrir les barreres que hi ha a l´aparcament i hi arribes en 5 minuts en cotxe.

Sobrevell, Barranc d´Algendar

Cliqueu aquí per ampliar la imatge

Les Cases de Sobrevell han estat restaurades pels pares i mares dels Escoltes durant el seu temps lliure. Disposen de cuina, bany (la dutxa és amb aigua freda) i vàries habitacions amb camarots. Aquí hi podeu veure el seu estat abans de la restauració. 

Preu: 5€/dia per persona. Els nens no paguen.

També s´hi pot arribar a peu, a través del Camí Reial, un camí d´origen medieval (possiblement antiga calçada romana) que empraven els pagesos per anar d´un lloc a l´altre en ase o cabriol, i que ha estat restaurat per les Entitats socials de Ferreries durant aquests darrers 10 anys. El Camí Reial només es pot fer a peu, a cavall o en bici. És molt polit, perquè tens ombra tot el temps.

Aquí hi trobareu explicat el trajecte pas a pas

Foto: Paco Enrich Morlà

Foto: Paco Enrich Morlà

Aquí podeu veure un vídeo sobre la història de la recuperació del Camí Reial per part de les entitats

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s