Presentació

 

Si ets pare, mare, professional, monitor, estudiant o docent i vols participar de la transformació educativa de Menorca, reserva’t els dies 26 i 27 d´agost. Ens acompanyaran molts amics que vindran de fora. Les Jornades d’Estiu de MenorcaEdu21 es duran a terme el mes d’Agost de 2014, els dies 26 i 27 d’Agost (capvespre)

10404076_493938944070231_9162191362613231077_n

Quan ve la primavera tot es transforma. I a l´estiu es celebra.

 L’objectiu principal d’aquestes jornades és presentar el document del Pacte per l´Educació en vistes a la seva difussió de cara a les eleccions de la primavera de 2015. Al mateix temps pretenem compartir experiències lligades als objecius del Pacte en autonomia de centres i en selecció i formació del professorat.
En aquest bloc podreu trobar tota la informació necessària per poder-hi participar. Aprofiteu el menú de la part superior dreta per accedir a tots els continguts.

PERSEGUIM UN PACTE!

Benvinguts

2 thoughts on “Presentació

  1. Hola Sóc Jordi Bardají membre de la comissió pedagògica de l’assemblea de docents. Com ho puc fer per participar a petxa-Kutxas? Presentaria una plataforma de compartició de materials i experiències didàctiques. És una plataforma que pretén afavorir el treball cooperatiu en la generació de continguts i posar-los a l’abast de tot el professorat, la plataforma està creada per la comissió pedagògica de l’Assemblea de Docents.

    • Hola Jordi, ens encantaria que poguessis venir a les Jornades, però el tema de participar als Petxa-Kutxas l´hem de consultar a l´Assemblea. En aquest moment ja tenim l´horari molt tancat. En parlem i et direm coses.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s